Wä Bil

Kristianstad

Lediga tjänster


Lediga tjänster

Fordonsmekaniker/tekniker & TA/Master

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:  

Då vi är i en expansionsfas med en helt ny fullserviceanläggning med invigning 2022 behöver vi ytterligare fordonstekniker/bilmekaniker och TA/Master som kommer att jobba med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten av Peugeot personbilar och transportbilar men även andra märken.

Vi söker dig som i grunden har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning samt en längre yrkeserfarenhet som personbilstekniker (minst 2 år). För att kunna utföra rätt kvalité på arbeten krävs det att du har utbildning samt besitter en bred kunskap inom modern felsökningsteknik.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer och utföra felsökningar. Som person behöver du vara praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Vidare trivs du med att arbeta såväl självständigt som i team.

Du kommer till en modern verkstad, starkt varumärke med gedigen historia samt engagerade kollegor. Stora möjligheter till personlig utveckling, regelbundna utbildningar på befintliga och kommande modeller för att stärka kompetens för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med fast lön.

Tillträde: Omgående/snarast
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du jobba i ett team för framtiden vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingen.

Välkommen med din ansökan till ansokan@wabil.se.


WÄ BIL ÄR ALLTID PÅ JAKT EFTER KUNNIG PERSONAL

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom WÄ Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Peugeot? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Välkommen med din ansökan till ansokan@wabil.se.