Wä Bil

Kristianstad

Lediga tjänster


Lediga tjänster

Operativ Verkmästare & Fordonsmekaniker

Vill du bli del av ett sammansvetsat gäng? Vi välkomnar då dig ung som gammal, kvinna eller man som bilmekaniker till oss, där trivsel, teamkänsla och personlig utveckling är något vi jobbar hårt med.

Vi står inför en helt ny bilanläggning på bästa läge på Ängamöllan längs E22 i Kristianstad klar dec 2022 och med många nyheter inför
2023 behöver vi således utöka ytterligare med ett flertal bilmekaniker och en operativ verkmästare.

Som fordonstekniker kan du vara nyutexaminerad eller ha flera års erfarenhet, det viktiga är att du har stor vilja, driv och är en lagspelare.

Som verkmästare söker vi en person i liknande roll i dag eller med ledaregenskaper och erfarenhet från branschen.

Vi är i dag Auktoriserad för Peugeot, och vi är i ständig utveckling, och anpassar oss efter en föränderlig marknad och vi har mycket nytt som skall implementeras 2023. Vi servar alla märken och kommer expandera mycket den närmaste tiden som en del av vår långsiktiga strategi.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med teamkänsla och stora möjligheter till personlig utveckling, till hösten 2022 i en av Sveriges modernaste bilanläggningar!
Vi jobbar för att alla skall känna sig delaktiga i verksamheten och att det ska vara roligt att åka till jobbet. Vi har löpande utbildningar och vi har givetvis kollektivavtal på arbetsplatsen och erbjuder marknadsanpassade löner.

 

Vi söker 2st Fordonstekniker / Bilmekaniker:

Dig Mekaniker/Tekniker som instämmer i lagspel och god stämning.
Du behöver ha vilja och driv och vara noggrann och kvalitetsmedveten, att du är nyfiken och villig att lära dig nya saker är något vi ser som positivt, har du högre utbildning tex TA, Elbilsutbildning etc. är det meriterande men inget krav.

Arbetsuppgifter är tex:

 • Service
 • Däckbyte
 • Felsökning
 • Reparation

Är du redo för en trygg och framtidssäker arbetsplats, med roligt på jobbet med ett härligt gäng då ska du söka nu! OBS vi jobbar med löpande urval och platsen kan komma att tillsättas tidigare.


Vi söker 1st Operativ verkmästare / Arbetsledare:

Vi söker dig som är och sugen på att vara delaktig i framtiden för vår helt nybyggda bilanläggning & verkstad, du som idag jobbar eller har jobbat i liknande tjänst eller som t.ex. TA, master eller likvärdig erfarenhet, det viktiga är att du har framåtanda, prestigelöshet med ledaregenskaper och en stor vilja att vara med och utveckla verkstaden framåt, tjänsten innefattar ett operativt ledarskap på golvet och att dagligen bibehålla produktivitet genom uppföljning, och att tillsammans med våra servicerådgivare optimera arbetsuppgifter till tekniker och att kunna ta snabba beslut och hjälpa till där det behövs, men även vara delaktigt i personalutveckling, och administrativa uppföljningar.

Arbetsuppgifter är tex:

 • Felsökningar
 • Optimera produktivitet i en operativ roll
 • Leda och optimera arbete i samråd med servicerådgivare
 • Rapportering
 • Uppföljning
 • Garantiuppföljning
 • Personalutveckling i samråd med ledningen


Välkommen med din ansökan till ansokan@wabil.se.

OBS märk ansökan med:

 • "Fordonstekniker" om du söker som bilmekaniker
 • "Verkmästare" om du söker verkmästare / arbetsledare tjänsten


 

WÄ BIL ÄR ALLTID PÅ JAKT EFTER KUNNIG PERSONAL

Även om vi inte har några lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan.

Två av de största verksamhetsområdena inom WÄ Bil är bilförsäljning och servicemarknad. Vi är alltid intresserade av kompetent personal och lägger stor vikt vid dina egenskaper och ditt engagemang. Är du expert på Peugeot? Då är du rätt person för oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i bra arbetsmiljö och med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar.

Välkommen med din ansökan till ansokan@wabil.se.